Gumpp & Grootveld
Nederland BV

Yachtmaster Classic

Per 1-1-2015 heeft GGN het Yachtmaster Classic aan hun assortiment toegevoegd, Hiermee kunnen wij naast het Recsysytem wat u van ons gewend bent nu nog een boot doek aanbieden, hieronder enkele eigenschappen van Yachtmaster Classic:

Weefsel: 100% acryl dorcolor, eenzijdige acrylaatcoating
Waterkolom: > 900 mm
Lichtechtheid: 7-8 (1 = zeer slecht, 8 = uitmuntend)
Gewicht: ca. 340 gr./m2
De gecoate zijde van dit doek zit aan de binnenkant.

Vraag ons verkoopteam naar de voorwaarden en mogelijkheden.

                                                          

Verdeler YKK

Per 1 Januari 2015 is GGNederland BV officieel verdeler van YKK ritsen, voorheen hadden wij al YKK ritsen in ons assortiment echter door dat wij officieel verdeler zijn geworden kunnen wij de ritsen tegen veel betere condities aanbieden aan onze klanten. Ook houdt dit in dat wij dit veel beter voor onze klanten op voorraad kunnen houden.
Vraag onze verkoop afdeling voor onze vernieuwde voorwaarden van de YKK ritsen, de betere condities en 
Bijhorende prijzen gaan per 01-03-2015 in, vanaf het moment dat onze eerste grote voorraad bestelling binnen is.

Bij vragen neem gerust contact ons verkoopteam op.
                                                       

Nieuwe medewerker

Per 1 Februari is Rene van Grootveld bij GGN in dienst getreden, Rene zal zich voornamelijk bezig gaan houden met o.a. Administratie, Logistiek, Systeembeheer en telefonische verkoop. Indien u vragen heeft over een van deze zaken neem gerust contact op via ons vaste nummer 0180 - 612483 of via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Een van de voornaamste zaken waar Rene momenteel mee bezig is, is een de nieuwe prijslijst van GGNederland BV voor 2014. Deze zal in week 12 beschikbaar zijn, welke wij u op verzoek graag toesturen.

Ferrari

                                                   
GGNederland nu ook officieel verdeler Ferrari Marine producten.                                              

Vanaf nu kunt u bij GGNederland terecht voor het complete Ferrari Marine programma. De Ferrari producten staan bekent om hun uitstekende kwaliteit. Wij zijn als GGNederland daarom ook ontzettend trots het programma aan ons assortiment toe te kunnen voegen en gaan ervoor zorgen dat de voorraad constant op peil zal blijven in Zwijndrecht De producten die in het het Ferrari Marine assortiment vallen zijn de volgende:

FERRARI STAMOID® LIGHT

FERRARI STAMOID® HEAVY COVER

FERRARI STAMOID® SK LIGHT

FERRARI STAMOID® SK COVER

FERRARI STAMOID® TOP

FERRARI STAMOID® SK OPEN

FERRARI STAMOID® OPEN

BATYLINE® ISO 62 & ISO 62"R"

BATYLINE® ISO 62 & ISO 62"R"

SOLTIS® 86

SOLTIS® 92                                                                        


G&G Nederland BV

Ed van Grootveld leidt nieuwe groothandel voor meubel- en projectstoffeerders GGN Nederland

Ed van Grootveld (54 jaar) is per 1 november benoemd tot directeur van GGN Nederland, een specialist op het gebied van producten voor meubel en projectstoffeerders. Hij zal zich bezighouden met het opzetten van een nieuwe verkooporganisatie. Daarnaast zal Van Grootveld de bedrijfsvoering en strategie voor zijn rekening nemen. GGN Nederland is een zelfstandig verkoopkantoor met een uitgebreid netwerk in Nederland en Duitsland.

Met zijn 34 jaar ervaring in het leveren van A-kwaliteit aan zeil- en tentmakers is Ed van Grootveld de geschikte man om GGN Nederland op te bouwen. Hij staat al jaren bekend als een betrouwbare partner met veel ervaring en kennis. “GGN Nederland wil bekend staan als leverancier van de beste spullen met een hele lage levertijd. Ik wil graag de kennis en ervaring van mij en GGN overbrengen op de Nederlandse markt.”

Topkwaliteit
GGN Nederland levert topkwaliteit. Zo is er kunstleder geschikt voor de meubelindustrie, zorg en bootindustrie. Ook is er pvc-doek voor onder andere vrachtwagens, tenten, aanhangwagens en mestopslag. De merken die GGN Nederland hier voert zijn Mehler, Heytex en Sioen.
Doek voor boten levert GGN Nederland van de drie topmerken Sky Sails, Recasens en Mehler. Glasheldere soepele folie komt onder andere van Achilles, Strataglas en Renoliet. Ten slotte biedt GGN Nederland een catalogus met allerlei toebehoren: zeilogen, bevestigingsmateriaal, sluitingen, nieten, banden, profielen, garen, lasapparaten, gereedschappen, materiaal voor standbouw, bevestiging voor zonwering, klittenband, reflexieband, versterkingsband, ladingvastzetsystemen, rails, ritsen, railprofiel, touw, staalkabel, rubbermateriaal, elastisch koord, tir-kabel, popnagels, ringen, beugels, drukknopen, tourniqets.

Het portfolio van GGN Nederland bevat opgesomd het volgende

  • Kunstleder voor onder andere de meubelindustrie, meubelstoffeerderijen, autostoffeerderijen, ziekenhuizen, bootindustrie en projectbekleding;
  • Pvc-doek van Ferrari, Mehler en Heytex Sioen voor onder andere vrachtwagens, tenten, afdekkingen, feesttenten, aanhangwagens, mestopslag;
  • Doek voor boten van Sky Sails, Recasens en Mehler: licht pvc voor afdekkingen, acryl, zware afdekkingen, zonnewering voor op de boot;
  • Folie van Achilles, Strataglas en Renoliet, geschikt voor tenten, bootkappen en cabrioletkappen – glashelder en zeer soepel;
  • Zwembad Folie te gebruiken als zwembadbekleding en afdekking;
  • PU-schuim voor de meubelindustrie en stofferringen;
  • Lijm van onder andere Saba, voor autobeklederij;
  • Pvc-doek, –gaas en -weefsel van Mehler voor digitaal drukwerk. 

Daarnaast is een catalogus met allerlei toebehoren, zoals zeilogen, bevestigingsmateriaal, sluitingen, nieten, banden, profielen, garen, lasapparaten, gereedschappen, materiaal voor standbouw, bevestiging voor zonwering, klittenband, reflexieband, versterkingsband, ladingvastzetsystemen, rails, ritsen, railprofiel, touw, staalkabel, rubbermateriaal, elastisch koord,  tir-kabel, popnagels, ringen, beugels, drukknopen, tourniqets, en heel erg veel artikelen in rvs-uitvoering.